Τι είναι;

 

Στο έργο G.AL.E.T. (Greece / Albania Energy Tourism) συλλέγονται δεδομένα, υλοποιούνται επιδεικτικά έργα και σχεδιάζονται επενδύσεις που αποτελούν την βάση ανάπτυξης του ΦΠΤ στις συμμετέχουσες έξι περιοχές: Ιωάννινα, Κέρκυρα, Καστοριά, Αργυρόκαστρο, Αυλώνα, και Κορυτσά!
Το σύνολο της πληροφορίας που αναπτύσσεται αποτελεί τη παρούσα διαδικτυακή εφαρμογή e-galet.com, δηλαδή ένα «μονοπάτι» που θα συνδέει τις ελληνικές με τις αλβανικές περιοχές για τον ΦΠΤ!

 

 

 Ο όρος «μονοπάτι» (αγγλικός όρος: path) δεν αφορά σε μονοπάτι με την φυσική του υπόσταση, αλλά μια νοητή «σύνδεση» των συμμετεχουσών περιοχών – κόμβων που μοιράζονται το ίδιο όραμα και υλοποιούν δράσεις πράσινων περιβαλλοντικών τεχνολογιών.

  • Η νοητή αυτή σύνδεση «οπτικοποιείται» και οι πληροφορίες που την συνοδεύουν οργανώνονται και απεικονίζονται μέσω κατάλληλων διαδικτυακών εφαρμογών.  
  • Η εφαρμογή επεξεργάζεται και διαχειρίζεται ένα μεγάλο όγκο πληροφοριών, οι οποίες έχουν συλλεχθεί μεθοδικά και παρουσιάζονται με τρόπο που  διασφαλίζει την επιστημονική επάρκεια των καταγραφών.

0
0
0
s2sdefault